Servicii


Firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra si ofera urmatoarele servicii la standarde profesioniste:
• colectarea/preluarea deseurilor din documentele vechi (facturi, avize, acte, bonuri, alte inscrisuri vechi, a caror perioada de arhivare a expirat), arhiva veche de documente
• tocarea mecanica a documentelor sus mentionate in conditii de maxima siguranta
• distrugere securizata a documentelor vechi si deseurilor de hartie in regim ultra rapid
• preluarea deseurilor de hartie rezultate din distrugerea securizata (bucati mici de hartie tip confetti) si livrarea acestora catre firme specializate in colectarea deseurilor pentru obtinerea dovezilor cerute de lege privind colectarea si reciclarea deseurilor de hartie

Firma noastra va prelua, de la sediul dumneavoastra, deseurile provenind din documente vechi si va proceda la distrugerea lor securizata, asigurand deplina confidentialitate si siguranta a informatiei.

Dispunem de dispozitive profesionale de distrugere rapida a hartiei, deseul rezultat fiind de tip bucati mici de hartie tip confetti. In final, deseurile rezultate sunt predate firmelor specializate in colectarea si reciclarea deseurilor.

Detalii si oferta la tel. 0767 966 595 si email office@distrugere.ro
Firma noastra este specializata in distrugerea securizata si confidentiala a documentelor expirate si vechi de arhiva si va ofera servicii esentiale pentru protejarea confidentialitatii si securitatii informatiilor, pentru protejarea informatiilor sensibile si confidentiale.

Ne ocupam de gestionarea si distrugerea adecvata a documentelor arhivate sensibile, ajutand organizatiile sa respecte reglementarile privind confidentialitatea datelor si sa previna accesul neautorizat la informatii.

Prin utilizarea serviciilor unei firme specializate in distrugerea confidentiala a documentelor din arhivele vechi, organizatiile se asigura ca informatiile sensibile si confidentiale sunt protejate si distruse in mod corespunzator si responsabil.

Iata cateva dintre serviciile prestate de catre noi:

1_ Colectarea documentelor: Prestam servicii de colectare a documentelor de la sediul clientului, in vederea distrugerii securizate si confidentiale a acestor documente vechi, expirate;

2_ Transportul in siguranta: Asiguram transportul discret si securizat al documentelor de la locatia clientului la facilitatile noastre specializate in distrugere securizata si confidentiala;

3_ Distrugerea securizata: Procesul de distrugere a documentelor este efectuat in conformitate cu cele mai inalte standarde de securitate. Utilizam echipamente specializate, cum ar fi distrugatoare de documente industriale, care maruntesc, toaca, amesteca si distrug documentele intr-un mod ireversibil, asigurand ca informatiile nu pot fi recuperate;

4_ Reciclarea responsabila: Dupa distrugerea documentelor, predam deseurile rezultate catre firmele specializate care se ocupa de reciclarea responsabila a deseurilor rezultate. Acestea respecta normele si reglementarile privind protectia mediului si contribuie la reducerea impactului asupra mediului inconjurator;

5_ Certificari: Dupa finalizarea procesului de distrugere, clientii primesc un inscris care atesta distrugerea securizata a documentelor lor, adica se emite un Raport / Certificat de distrugere securizata ireversibila;

6_ Servicii suplimentare: Putem oferi servicii suplimentare, cum ar fi digitalizarea documentelor, stocarea in siguranta a datelor electronice sau distrugerea altor medii de stocare, cum ar fi discuri optice, memory stick-uri sau hard disk-uri;

7_ Flexibilitate si personalizare: Fiind specializati in distrugerea documentelor, oferim si servicii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale clientilor. Acestea pot include programari flexibile, colectarea de la locatia clientului sau alte cerinte particulare.

Avand in vedere riscurile asociate pastrarii documentelor sensibile sau expirate, colaborarea cu o firma specializata in distrugerea documentelor poate asigura confidentialitatea si securitatea informatiilor, in conformitate cu reglementarile aplicabile.

Fiind o firma specializata in distrugerea securizata a documentelor expirate si vechi de arhiva, prin utilizarea serviciilor noastre organizatiile pot beneficia de protectia datelor si de eliminarea riscului de acces neautorizat la informatii sensibile. Alegerea noastra poate asigura o gestionare eficienta si securizata a documentelor.

Specializandu-ne in distrugerea documentelor va oferim servicii esentiale si inovatoare pentru a asigura gestionarea eficienta a distrugerii si confidentialitatea maxima a distrugerii documentelor din arhivele vechi, oferindu-va solutii in ceea ce priveste distrugerea sigura si ecologica a documentelor sensibile.

Tehnologia de varf face diferenta, noi fiind o firma specializata in distrugerea documentelor - am investit in cele mai avansate echipamente si tehnologii de distrugere a documentelor care garanteaza caracterul ireversibil. Utilizam distrugatoare de documente de ultima generatie, capabile sa fragmenteze hartia in particule extrem de mici si sa amestece fragmentele rezultate. Astfel, se garanteaza distrugerea ireversibila a informatiilor si protejarea datelor confidentiale.

Putem oferi si servicii de gestionare a informatiilor, in plus fata de distrugerea documentelor, astfel - oferim si servicii de gestionare a informatiilor. Acestea pot include scanarea si digitalizarea documentelor, organizarea eficienta a documentelor si stocarea securizata a datelor electronice. Prin astfel de servicii integrate, clientii beneficiaza de solutii complete pentru gestionarea documentelor lor.

Reciclarea responsabila este o preocupare permanenta. Constienti de impactul asupra mediului, punem un accent deosebit pe reciclarea si gestionarea responsabila a deseurilor rezultate in urma distrugerii documentelor. Colaboram cu parteneri specializati in reciclare si ne asiguram ca procesul de eliminare a documentelor este ecologic si sustenabil.

Confidentialitatea absoluta este o linie rosie pentru noi. Principala noastra preocupare este confidentialitatea informatiilor clientilor. Toate documentele sunt tratate cu maxima securitate si respect pentru confidentialitate. Personalul este instruit sa respecte normele stricte de confidentialitate si sa mentina integritatea datelor in timpul intregului proces de distrugere.

Consideram ca firma noastra, specializata in distrugerea securizata si confidentiala a documentelor din arhivele vechi, este un partener de incredere pentru organizatiile care doresc sa se asigure ca informatiile lor sensibile sunt eliminate in mod ireversibil, sigur si confidential. Cu servicii personalizate, tehnologie avansata si angajament fata de calitate, ne consideram a fi extrem de utili si necesari pentru protejarea datelor si respectarea reglementarilor legale in materie de confidentialitate.