Despre activitatea noastra, necesitatea distrugerii documentelor


Documentele vechi, care si-au incheiat perioada de pastrare impusa de lege sau de politica de desfasurare a activitatii Societatii, date existente pe diferite suporturi (cd, dvd, casete audio-video, documente, materiale promotionale, card-uri, etc), devin din ce in ce mai mult generatoare importante de costuri directe si/sau indirecte.

Intre acestea mentionam:
• spatiu de stocare ocupat inutil, generand costuri directe (chirie, intretinere) cat si indirecte (asigurare paza, conditii depozitare)
• ingreunarea efectiva unei parti a activitatii firmei, care ar putea utiliza mult mai eficient respectivul spatiu de stocare
• riscuri semnificative din punctul de vedere al confidentialitatii datelor continute in documentele vechi, acestea putand fi accesate - vizualizate de persoane neavizate, ce pot obtine informatii comerciale, contractuale, administrative importante pentru firma

Procedura noastra implica un efort minim pentru dumneavoastra
Firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra, oferind servicii de preluare si distrugere securizata si confidentiala a documentelor ce si-au incheiat perioada de pastrare impusa de lege. Procedura propusa este una cat mai simpla pentru dumneavoastra:
 • dupa contractarea procedurii de distrugere securizata, firma noastra va deplasa la sediul societatii/biroului dumneavoastra mijloacele auto si personalul necesar preluarii documentelor vechi si a ambalajelor din carton/hartie aferente
 • in momentul preluarii, reprezentantii firmei noastre vor dispune de un cantar electronic pentru o evidenta fidela a cantitatii de hartie predata spre distrugere rapida
 • o data preluate, documentele vor fi distruse in mod securizat (bucati mici de hartie tip confetti), asigurandu-se o deplina confidentialitate
 • in final, cantitatea de deseu distrus/maruntit este predata firmelor specializate in colectarea materialelor reciclabile

  Detalii si oferta la tel. 0767 966 595 si email office@distrugere.ro  Suntem specializati in distrugerea documentelor expirate / vechi.
  Distrugem securizat si confidential documentele din arhivele vechi.
  Distrugem iereversibil documentele cu termen de pastrare depasit.


  _Alaturi de noi - vei descoperi solutia perfecta pentru distrugerea ireversibila, confidentiala si securizata a documentelor vechi! Suntem o firma specializata in oferirea serviciilor de distrugere a documentelor, asigurandu-va ca informatiile dumneavoastra sensibile sunt eliminate in mod complet si ireversibil.

  --> Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ne alegeti pentru distrugerea documentelor:
  _Confidentialitate deplina: Ne angajam sa va protejam confidentialitatea si sa asiguram ca documentele dumneavoastra sunt tratate cu cea mai mare grija. Utilizam proceduri si tehnici avansate pentru a va garanta ca informatiile raman confidentiale pe toata durata procesului de distrugere.
  _Securitate maxima: Implementam masuri stricte de securitate pentru a va oferi pacea sufleteasca in ceea ce priveste protejarea datelor dumneavoastra. Echipa noastra de specialisti instruiti lucreaza cu atentie si respecta standardele de securitate pentru a va asigura ca informatiile raman in siguranta pe toata durata procesului. Utilizam tehnologie de ultima generatie si protocoale stricte pentru a asigura confidentialitatea si siguranta documentelor tale. Fiecare etapa a procesului nostru de distrugere este supravegheata de personal calificat si intelegem importanta protejarii informatiilor tale sensibile.
  _Distrugere completa si ireversibila: Utilizam echipamente de ultima generatie pentru a va asigura ca documentele vechi sunt distruse in mod complet si ireversibil. Indiferent de formatul sau de tipul documentelor, le vom elimina intr-un mod care garanteaza ca nu pot fi recuperate sau refolosite in viitor.
  _Conformitate cu reglementarile: Suntem la curent cu toate reglementarile si cerintele legale in materie de distrugere a documentelor si ne asiguram ca procesul nostru de distrugere se aliniaza in mod corespunzator acestora. Va oferim servicii care se conformeaza cu standardele de confidentialitate si protectie a datelor, astfel incat sa puteti avea incredere in faptul ca sunteti in deplina conformitate. Respectam in mod strict toate reglementarile si legile privind protectia datelor si confidentialitatea.
  _Flexibilitate si convenienta: Intelegem ca fiecare organizatie are nevoi specifice, de aceea va oferim servicii personalizate si flexibile. Putem adapta programul de colectare si distrugere a documentelor in functie de cerintele dumneavoastra, asigurandu-va ca procesul este convenabil si eficient.
  _ Flexibilitate si personalizare: Intelegem ca fiecare client are nevoi unice, iar serviciile noastre sunt adaptate pentru a se potrivi cu exactitate cerintelor tale. Oferim solutii personalizate, de la planificarea si organizarea procesului de distrugere pana la programarea colectarii documentelor si alocarea resurselor necesare.
  _ Eficacitate si promptitudine: Suntem dedicati livrarii serviciilor noastre intr-un mod eficient si prompt. Respectam termenele stabilite si ne asiguram ca documentele tale sunt distruse intr-un timp cat mai scurt posibil, fara a compromite securitatea sau calitatea procesului.
  _ Responsabilitatea ecologica: Suntem angajati in a proteja mediul inconjurator si promovam practici de reciclare responsabile. Dupa distrugerea documentelor, gestionam cu grija deseurile rezultate, asigurandu-ne ca acestea sunt reciclate in mod responsabil si conform normelor de protectie a mediului, contribuind astfel la protejarea mediului. _!_ Nu mai lasati documentele vechi sa ocupe spatiu si sa va puna in pericol confidentialitatea! Apeleaza la serviciile noastre de distrugere confidentiala si securizata a documentelor si bucura-te de liniste si siguranta. Contacteaza-ne oricand pentru o evaluare gratuita si pentru a afla cum putem satisface nevoile dumneavoastra unice!
  _Asiguram confidentialitate maxima si siguranta deplina pentru documentele tale vechi!
  _Daca ai documente vechi si expirate care necesita distrugere securizata - echipa noastra de profesionisti specializati in distrugerea confidentiala a documentelor este pregatita sa te ajute!
  _Suntem o firma de incredere, dedicata oferirii unor servicii de distrugere sigura si confidentiala a documentelor vechi si expirate. Cu noi, poti avea incredere ca informatiile tale sensibile vor fi eliminate complet si ireversibil, respectand cele mai inalte standarde de securitate.
  _Alege serviciile noastre de distrugere confidentiala si securizata a documentelor si beneficiaza de linistea si increderea ca informatiile tale sensibile vor fi eliminate in mod complet si sigur.

  _Contacteaza-ne oricand pentru a discuta despre nevoile tale si pentru a primi o evaluare personalizata a serviciilor noastre. Impreuna, vom proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor tale!
  _Protejeaza-ti informatiile cu serviciile noastre de distrugere confidentiala si securizata a documentelor vechi!
  _Daca esti constient de importanta pastrarii confidentialitatii datelor tale sensibile - noi suntem aici pentru a-ti oferi solutia perfecta!

  --Suntem o firma specializata in distrugerea documentelor vechi, oferindu-ti servicii de incredere si profesionale pentru a te ajuta sa protejezi informatiile confidentiale si sa te conformezi cu reglementarile legale in vigoare.

  Ce ne diferentiaza in domeniul distrugerii documentelor?
  _Confidentialitate absoluta: Tratam toate documentele cu cea mai mare grija si respect pentru confidentialitatea ta. Echipa noastra este instruita sa respecte norme stricte de confidentialitate si sa asigure integritatea datelor pe toata durata procesului de distrugere.
  _Securitate maxima: Folosim tehnologie avansata si echipamente de ultima generatie pentru a realiza distrugerea sigura si ireversibila a documentelor tale vechi. Indiferent daca este vorba de fragmentarea hartiei in particule mici sau de distrugerea prin metode criptografice, vei avea garantia ca informatiile tale nu pot fi recuperate sau accesate neautorizat.
  _Respectarea reglementarilor: Suntem la curent cu toate reglementarile legale privind protectia datelor si confidentialitatea. Procesul nostru de distrugere este conform cu standardele si normele in vigoare, astfel incat poti avea incredere ca te vei conforma cu toate cerintele legale.
  _Servicii personalizate: Intelegem ca fiecare organizatie are nevoi specifice. De aceea, oferim solutii personalizate pentru a satisface cerintele tale exacte. Indiferent de volumul sau natura documentelor tale, avem capacitatea de a ne adapta si de a-ti oferi servicii de inalta calitate.
  _Efecte ecologice reduse: Ne preocupam de mediu si ne asiguram ca procesul nostru de distrugere este ecologic si sustenabil. Colaboram cu parteneri specializati in reciclare, astfel incat sa minimizam impactul asupra mediului si sa contribuim la conservarea resurselor. _!_Protejeaza-ti afacerea si informatiile sensibile prin alegerea serviciilor noastre de distrugere confidentiala si securizata a documentelor vechi. Contacteaza-ne oricand si lasa-ne sa te ajutam sa pastrezi confidentialitatea si sa-ti asiguri linistea sufleteasca in privinta informatiilor tale! Astfel, distrugand ireversibil documentele vechi, acestea nu va mai ocupa spatiu inutil si nu va mai pun in pericol confidentialitatea!

  Pentru ca:
  Suntem specializati in distrugerea documentelor expirate / vechi.
  Distrugem securizat si confidential documentele din arhivele vechi.
  Distrugem iereversibil documentele cu termen de pastrare depasit.